Ο Τσιτσιπάς πέρασε τον Ναδάλ και ανέβηκε στο Νο 4
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε τον Ράφα Ναδάλ και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Η εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Masters της Ρώμης τον οδήγησε σε άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη.
Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, που γνώρισε την ήττα στον χθεσινό τελικό από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ανέβηκε στην τέταρτη θέση του κόσμου, ξεπερνώντας τον Ράφα Ναδάλ.
Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ο 23χρονος είναι δεύτερος σε βαθμούς μέσα στο 2022, πίσω μόνο από τον Ισπανό θρύλο, αφού προσπέρασε τον Κάρλο Αλκαράθ, μετρώντας 31 νίκες και 10 ήττες μέσα στην τρέχουσα χρονιά και έχοντας κατακτήσει και ένα μεγάλο τουρνουά.
Από εκει και πέρα, στο νούμερο 1 παραμένει ο Τζόκοβιτς, ενώ ακολουθούν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και ο Σάσα Ζβέρεφ.
- Τριπλή «βόμβα» στις τιμές των προϊόντων
- Τέσσερις νέες έρευνες για τις υποκλοπές
- Πέντε αριστουργήματα που η ιστορία της τέχνης «χρέωσε» σε άνδρες
- Μπορείς να φτιάξεις την τύχη σου;
- Στασιμοπληθωρισμός; Φάε τη γλώσσα σου – Η FED ξορκίζει τον κίνδυνο, η ΕΚΤ δεν τον αποκλείει
- Νέος κύκλος επισκέψεων Γεραπετρίτη στη Λιβύη: Οι δύσκολες ισορροπίες και οι στόχοι της Αθήνας





