Αμύνταιο: Προφυλακιστέος ο 35χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη κόρη του
Ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών
Προφυλακιστέο έκρινε η ανακρίτρια Φλώρινας τον 35χρονο από χωριό του Αμυνταίου Φλώρινας, που φέρεται να κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του.
- Διαβάστε επίσης: Αμύνταιο: Βίαζε την ανήλικη κόρη του 2 με 3 φορές την εβδομάδα
Ο 35χρονος έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο της Φλώρινας, όπου νοσηλευόταν μετά τον αυτοτραυματισμό του και οδηγήθηκε στο γραφείο της ανακρίτριας, η οποία, αργά το μεσημέρι, σε συνεννόηση με τον Εισαγγελέα Φλώρινας, αφού τού απήγγειλε κατηγορίες για την κακοποίηση του νεαρού κοριτσιού, διέταξε την προφυλάκισή του. Στη συνέχεια, ο 35χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.
Η υπόθεση κακοποίησης της μικρής μαθήτριας εξιχνιάστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα των καθηγητών της, που είδαν αλλαγή στη συμπεριφορά της, ενώ καθοριστική ήταν η συμβολή της ψυχολόγου του σχολείου, η οποία μίλησε με το νεαρό κορίτσι.
Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας, μαζί με όλο το υλικό της προανάκρισης, διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Φλώρινας.
- Τα Ανεμοδαρμένα Ύψη υποσχέθηκαν «σκληρό σεξ». Και κράτησαν τον λόγο τους
- Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Ντόρσεϊ – Τα δεδομένα για το Final 8 του Κυπέλλου
- Μεσολόγγι: Θεμελίωση του Διεθνούς Δικτύου Πόλεων και Φορέων Φιλελληνισμού
- Απαγόρευση ή ρύθμιση; Πόσο μακριά θα φτάσει η ΕΕ για την προστασία των παιδιών στα social media
- Μητσοτάκης για Chevron: Η χώρα κάνει άλμα – Κρίσιμο μέρος της στρατηγικής μας η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες
- Χαρίτσης: Οι φωτογραφίες της Καισαριανής είναι περιουσία του ελληνικού λαού


