Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»
Ο Νόβακ Τζοκοβιτς στις δηλώσεις του αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του στο Masters της Ρώμης.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε με 2-0 του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό του Rome Masters και κατέκτησε τον τίτλο.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νόβακ Τζόκοβιτς έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα πρωταθλητή, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά έναν από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Νόβακ Τζόκοβιτς:
«Συγχαρητήρια στον Στέφανο για μία σπουδαία βδομάδα και είσαι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Πολύ δεν το καταλαβαίνουν αλλά σε ξέρω είσαι ταπεινός και ένας από τους καλύτερους ηγέτες που υπάρχουν σ’ αυτό το σπορ.
Ευχαριστώ την ομάδα και τους φιλάθλους μου. Μου δίνουν όλοι κίνητρο και με βοηθούν για να πάω μπροστά και να πετύχω όλα όσα θέλω, ευχαριστώ πολύ. Όπως είπε και ο Στέφανος ευχαριστώ την οργάνωση και τους χορηγούς.
Είναι ένα τουρνουά που προσπαθώ να κερδίσω την αυτοπεποίθηση μου ξανά. Μου αρέσει να παίζω σε αυτή τη χώρα με την ενέργεια που έχει. Θέλω να πω ότι ακόμα και αυτό ο μικρός μου γιος Στέφανο έπαιξε το πρώτο του ματς σε ηλικία επτά ετών».
- Μαρόκο: «Μαύρη μέρα» με τουλάχιστον 21 νεκρούς από ξαφνικές πλημμύρες
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο κηρύσσει τον πόλεμο στον ELN – Επικαλείται τις «απειλές επέμβασης» του Τραμπ
- Το Ιράν θα συνεχίσει «να υποστηρίζει αποφασιστικά» τη Χεζμπολά, δηλώνει σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Χιλή: Ο Ρούμπιο συνεχάρη τον νέο ακροδεξιό πρόεδρο – Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «αδημονεί» να συνεργαστεί μαζί του
- Λίβανος: Αλλοι 3 νεκροί σε ισραηλινές επιδρομές παρά την κατάπαυση του πυρός
- Χιλή: Εξέλεξαν ακροδεξιό πρόεδρο για πρώτη φορά μετά τη δικτατορία του Πινοτσέτ