Α1 Γυναικών: Για τη στέψη ο Ολυμπιακός, για την ισοφάριση ο Παναθηναϊκός
Ημέρα τρίτου τελικού στην Α1 Γυναικών (15:00), με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον Ολυμπιακό που προηγείται με 3-2 στη σειρά.
Τρίτος τελικός για την Α1 Γυναικών! Μετά τη μεγάλη νίκη στο βοηθητικό του ΣΕΦ την Τετάρτη (87-54), οι γυναίκες του Ολυμπιακού στο μπάσκετ έχουν σήμερα την ευκαιρία να τελειώσουν οριστικά τη σειρά και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα απέναντι στον… αιώνιο αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό.
Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν σήμερα (15:00) τα ξίφη τους στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», με το σκορ της σειράς να είναι πλέον στο 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Έτσι, ο Ολυμπιακός με νίκη «καθαρίζει» την υπόθεση, κάτι που σημαίνει πως για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, εάν θέλει να συνεχίσει να παλεύει για το πρωτάθλημα.
Μάλιστα, ο Ολυμπιακός με νίκη φτάνει στο νταμπλ, καθώς έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Κορομηλάς, Τσολάκος και Κατραχούρας.
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι
- Έχω παιδιά: Αξέχαστες αναμνήσεις και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις
- Θεσσαλονίκη: 40χρονος έκανε δέκα διαρρήξεις καταστημάτων σε ένα βράδυ – Βίντεο ντοκουμέντο


