Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παίρνει τη ζωή της πίσω – Ανέβασε βίντεο από κέντρο αποκατάστασης στη Γαλλία
Βρίσκεται σε εξειδικευμένο κέντρο για εγκαύματα
Δυο χρόνια και περίπου δέκα χειρουργεία μετά την φρικτή επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου προσπαθεί να κερδίσει και πάλι τη ζωή της πίσω.
Mε απίστευτο θάρρος και δύναμη ψυχής η Ιωάννα επιστρέφει σιγά σιγά στην παλιά της ζωή της κάνοντας βήματα προς τη λύτρωση από τον Γολγοθά που της επέβαλε η Έφη Κακαράντζουλα, όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι στην είσοδο της εταιρείας που εργάζεται στην Καλλιθέα.
Μετά την γενναία απόφαση που πήρε να δημοσιεύσει φωτογραφίες χωρίς την μάσκα της και να δείξει το πρόσωπό της, η Ιωάννα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συνεχίζει τις θεραπείες της.
- ΠΑΣΟΚ: Τα στημένα σόου του Γεωργιάδη εξυπηρετούν στο να δημιουργούνται τεχνητές πολώσεις
- Το ταϊμ άουτ της ντροπής
- Πάτρα: Ξεκίνούν οι εκδηλώσεις για το Καρναβάλι – Δύο μεγάλες παρελάσεις με τη συμμετοχή 50.000 καρναβαλιστών
- Ανήλικοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο Αίγιο
- Η μεγάλη επανάσταση του Αμβούργου
- Δήμος Θεσσαλονίκης: Ρεκόρ παραπόνων για επίλυση – Ποια είναι τα αιτήματα των κατοίκων


