
Κίνα – Γαλλία: Ο Σι συμφώνησε για την επείγουσα κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία σε συνομιλία με τον Μακρόν
Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν οι πρόεδροι της Κίνας και της Γαλλίας για την κατάσταση στην Ουκρανία
Ο Κινέζος Πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ «συμφώνησε για τον επείγοντα χαρακτήρα της κατάπαυσης του πυρός» στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας διάρκειας 90 λεπτών με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, ανέφερε το Μέγαρο των Ηλυσίων σε δήλωση την Τρίτη.
Τι συζήτησαν
«Οι δύο αρχηγοί κρατών επανέλαβαν τη δέσμευσή τους για το σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της Ουκρανίας και συμφώνησαν για τον επείγοντα χαρακτήρα της επίτευξης κατάπαυσης του πυρός», σύμφωνα με την ανακοίνωση.
«Όλες οι προσπάθειες για παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης στον ουκρανικό πληθυσμό θα πρέπει επίσης να υποστηριχθούν», πρόσθεσε.
- Η Σουηδία προετοιμάζει φυλακές για 13χρονους, μέλη συμμοριών που έχουν διαπράξει δολοφονίες
- Η ξεχωριστή Eurovision του Αλ Τσαντίρι Νιουζ
- Καζούρα από Κενυάτες στην Άρσεναλ: Έκαναν παρέλαση με ανοιχτό λεωφορείο για το χαμένο Champions League! (pics)
- Η στιγμή της απόδρασης του 48χρονου από τις φυλακές Κορυδαλλού – Βίντεο ντοκουμέντο
- Το συνέδριο της ΝΔ και οι εξαφανισμένοι πρωθυπουργοί στο «ραντάρ» του Αλ Τσαντίρι Νιουζ
- Συνταγματική αναθεώρηση: Κατέθεσε τις προτάσεις της η ΝΔ – Προσπάθεια αναδρομικής νομιμοποίησης για ποινική δίωξη υπουργών και ιδιωτικά πανεπιστήμια


