
Πάτρα: Αυτό είναι το πρώτο άτομο που κάλεσε η Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα μπήκε στο νοσοκομείο
Δείτε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ
Μια νέα εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας έρχεται στη δημοσιότητα την Τρίτη, μέσα από την εκπομπή T-live και αυτή αφορά στο πρώτο τηλεφώνημα, που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου από το σπίτι της λίγο μετά αφού έπαθε ανακοπή η κόρη της Τζωρτζίνα.
Σε πρώτο επίπεδο τηλεφώνησε στο 166 και στη συνέχεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής κάλεσε τον τότε δικηγόρο της.
Και ενώ όλοι θα περίμεναν να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα της 9χρονης, στον οποίο έστειλε εξώδικο από το κελί, δε συνέβη αυτό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μικρή είχε δει τον πατέρα της σε ένα βίαιο περιστατικό και πως δεν ήθελε να του τηλεφωνήσει και να τον εμπλέξει, λόγω όλου αυτού του σκηνικού.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Βινίσιους: «Εμείς οι διάσημοι ποδοσφαιριστές μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον ρατσισμό»
- Αναφορές ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ νοσηλεύεται σε κώμα – Αντιδράσεις στις ΗΠΑ για τις απειλές Τραμπ κατά ιρανικών υποδομών
- The Expla-in Project| Βροχές: Πού χάνεται το νερό στην Ελλάδα;
- Jesse Davis: Ο κορυφαίος σαξοφωνίστας της σύγχρονης τζαζ έρχεται στην Αθήνα
- Αντιστρέφοντας το Brexit – Γιατί η Βρετανία ξαναγάπησε την ΕΕ
- Παιανία: Τι εκτιμούν οι Αρχές για τον άντρα που βρέθηκε νεκρός με δεματικά γύρω από τον λαιμό του



