Έπος: Φίλαθλος των Σίξερς κοιμήθηκε την ώρα του αγώνα με τους Χιτ
Ένα απίθανο σκηνικό σημειώθηκε στη Φιλαδέλφεια, με έναν φίλαθλο των Σίξερς να παίρνει έναν… υπνάκο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Χιτ.
Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν σε μεγάλη βραδιά και οδήγησε τους Σίξερς σε μια μεγάλη νίκη, φαίρνοντας έτσι και πάλι στα ίσια τη σειρά με τους Χιτ.
Μπορεί η αναμέτρηση να έδωσε πολλά highlights ώστόσο ένα από τα πιο στιγμιότυπα που «έκλεψαν» την παράσταση δεν είχε καμια σχέση με τον αγώνα. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο φακός «έπιασε» έναν φίλαθλο των Σίξερς να κοιμάται.
Το πλάνο έγινε αμέσως viral, ώστε να φτάσει μέχρι και στην εκπομπή του TNT που σχολίασε φυσικά με χιούμορ το περιστατικό.
TNT crew roasted the sleeping fan ? pic.twitter.com/RKzNaQKvtI
— Bleacher Report (@BleacherReport) May 9, 2022
- Καιρός: Έρχεται η κακοκαιρία «Deborah» – Ποια θα είναι η πιο δύσκολη μέρα
- ΗΠΑ: Με απειλές σε Ιράν και χώρες του ΝΑΤΟ ξεκίνησε την ημέρα του ο Τραμπ
- Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θέλει να φέρει τον κόσμο πίσω στις σκοτεινές αίθουσες
- Sold out το Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (pic)
- Η Αθήνα στην συζήτηση για την διαμόρφωση της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την καταπολέμηση της φτώχειας
- Το 3×3 Schools powered by ΔΕΗ επιστρέφει για τέταρτη χρονιά


