
Ζακ Κωστόπουλος: «Αθώοι μπαίνουν φυλακή» φώναζε ο μεσίτης μετά την καταδίκη του
Δείτε την αντίδρασή του στο άκουσμα της απόφασης
«Χώνουν αθώους στη φυλακή» ακούγεται να λέει ο μεσίτης που καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξη, μαζί με τον κοσμηματοπώλη, κατά την έξοδό τους από το δικαστήριο μετά το πέρας της δίκης για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου στο κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα newsit.gr, οι καταδικασθέντες για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου οδηγούνται εκτός της δικαστικής αίθουσας μετά το πέρας της δίκης και την απόφαση του δικαστηρίου.
Ο μεσίτης, ο οποίος οδηγείται στη φυλακή καθώς ο κοσμηματοπώλης θα εκτίσει την ποινή του κατ’ οίκον (λόγω ηλικίας), ακούγεται να λέει ότι είναι «η απόλυτη αδικία».
«Άδικο και στημένο, η απόλυτη αδικία, χώνουν αθώους στη φυλακή, ντροπή τους» ακούγεται ο μεσίτης, την ώρα που τον συνοδεύουν οι αστυνομικοί.
Δείτε το βίντεο
- «Ποιος πρέπει να πληρώνει στο πρώτο ραντεβού;» – Υπάρχει σωστή απάντηση;
- Λαζόπουλος για τις 17χρονες που έπεσαν από ταράτσα: «Οι γέροι άνθρωποι να το βουλώσουμε και να δούμε τι σκέφτονται οι νέοι»
- Νίκολιτς: «Αφελές το γκολ που δεχθήκαμε, αλλά η απόδοσή μας ήταν πολύ καλή»
- H κρυφή σχέση του Κένεντι με τη Νταϊάνα – Αμοιβαία έλξη, Τζάκι και Μητέρα Τερέζα – «Υπέροχα πόδια»
- Η Γερουσία επικυρώνει τον Κέβιν Γουόρς ως νέο πρόεδρο της Fed, ενώ ο Τραμπ πιέζει για μείωση των επιτοκίων
- Μπενίτεθ: «Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ροή του αγώνα, αλλά διαχειρίστηκε καλά το μομέντουμ ο Ολυμπιακός»




