
Δύσκολες ώρες για τον Πασχάλη Τερζή: Η μεγάλη περιπέτεια υγείας
Οι αποκαλύψεις της Εύης Δρούτσα
Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» έδωσε η Εύη Δρούτσα και αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τερζή με τον οποίο έχουν μέχρι και σήμερα άψογες σχέσεις.
«Έχω με όλους τους καλλιτέχνες, που έχω συνεργαστεί, καλές σχέσεις. Δεν έχω τσακωθεί κι ούτε πρόκειται να τσακωθώ με κανέναν. Ο Πασχάλης Τερζής με παίρνει πάντα τηλέφωνο για χρόνια πολλά, έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση. Μιλάω μαζί του, δεν έχει ξεχάσει Χριστούγεννα, Πάσχα, καμία γιορτή» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο Πασχάλης Τερζής είχε μία περιπέτεια με την υγεία του. Πέρασε αυτή η περιπέτεια, γιατί ήταν και κάτι που μπορούσε να τραγουδήσει. Είχε κάτι στα πόδια του, δεν είναι ότι αρρώστησε… Έκανε μία εγχείρηση και είναι μία χαρά. Επέλεξε να είναι εκτός. Έχει ένα πολύ ωραίο κτήμα, μία υπέροχη γυναίκα και τα εγγόνια του. Επέλεξε έτσι και καλά κάνει» είπε η Εύη Δρούτσα στον ALPHA.
Η Εύη Δρούτσα είπε πως όλα τα τραγούδια που έχει γράψει είναι κατά παραγγελία και «είναι βιωματικά αφού τα γράψω. Είχα γράψει ένα τραγούδι, νομίζω το είχε τραγουδήσει η Μαντώ και έλεγα “τι θα πεις, τι θα πω, δεν με νοιάζει το θα μείνουμε οι δυο με τρομάζει”. Ακούω το στίχο και λέω στον άνδρα μου χωρίζουμε». Η ίδια είπε πως το τραγούδι που την εκφράζει είναι το «Ο δικός μου ο δρόμος» το οποίο «όταν το ακούω ακόμα κλαίω».
Δείτε αναλυτικά
- Στο «κόκκινο» η Wall Street, με το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ
- «Δούλα του θανάτου» – Η Νικόλ Κίντμαν αποκαλύπτει μια εκπληκτική, νέα κατεύθυνση στην καριέρα της
- Άρχισαν τα… όργανα για Σοσένιορ – Η τρίτη σερί ήττα και τα «σενάρια» απόλυσης
- Μεγάλη έκρηξη σε ηφαίστειο στην Ιαπωνία – Υψώθηκε καπνός 3.400 μέτρων
- Φοντέκιο: «Είχα σκαμπανεβάσματα, αλλά ελπίζω να μείνω στους Χιτ»
- Εύβοια: Δίχρονο κοριτσάκι κατάπιε πετρέλαιο – Το έσωσαν οι γιατροί




