Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι και Πέρεθ παίζουν με Άρη
Όπως όλα δείχνουν, Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον Άρη
Στην τελική της ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Οι Αλμπέρτο Μπρινιόλι και Ρούμπεν Πέρεθ, που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού μετά το ματς με τη Λαμία, έκαναν θεραπεία σήμερα και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ρούμπεν δέχτηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ο Μπρινιόλι ένιωσε ενοχλήσεις κάτω από τα πλευρά.
Ωστόσο, σημασία έχει πως τα νέα είναι θετικά για τους Πράσινους, καθώς με βάση τα τωρινά δεδομένα αμφότεροι θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα του Τριφυλλιού την Κυριακή με τους Θεσσαλονικείς.
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο


