Μάνος Δασκαλάκης: «Η Ρούλα ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός»
Ο Μάνος Δασκαλάκης συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αποφάσισε να μείνει ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος μετά την τελευταία του συνέντευξη έχει εγκαταλείψει την Αθήνα αλλά και την Πάτρα.
Όπως αποκάλυψε το STAR, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι κλεισμένος στο σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα.
Μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει που βρίσκεται ενώ ενήμερες είναι και οι αρχές.
Μάλιστα, όπως δηλώνει, είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.
Διαβάστε επίσης: Σοκάρουν οι ομοιότητες στις περιπτώσεις Μαλένας και Τζωρτζίνας
«Ζω τη δική μου φυλακή», λέει ο Μάνος Δασκαλάκης
Όπως αποκαλύπτει στο Star άνθρωπος από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, όταν τον ρωτούν πώς γίνεται να μην είχε καταλάβει τίποτα για τη Ρούλα εκείνος τους απαντά πως «όπως αποδεικνύεται ήταν η μεγαλύτερη ηθοποιός».
Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο όταν είχαν ξεκινήσει οι έρευνες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας ο Μάνος ρωτούσε επίμονα τη Ρούλα πως εάν έχει συμβεί κάτι να του το πει κι εκείνη κατηγορηματικά διέψευδε τα πάντα.
«Ζει τη δική του φυλακή», λέει στους ελάχιστους ανθρώπους με τους οποίους επικοινωνεί πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα.
- Euroleague: Με Γιαβόρ το Μονακό-Ολυμπιακός, ποιοι σφυρίζουν στο Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις
- Με προσωπική χορηγία δημάρχου αποκαταστάθηκε κατοικία
- «Εμμονικός με την όπερα και το μπαλέτο»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επιτεθεί στις «ετοιμοθάνατες τέχνες» ήδη από το 2019
- Η Ρωσία κατηγορεί τη Βρετανία για εμπλοκή στην πυραυλική επίθεση της Ουκρανίας στο Μπριάνσκ
- Στο Α’ Νεκροταφείο η πολιτική κηδεία του Γιώργου Βότση
- Πολιτική κόντρα για ΟΠΕΚΕΠΕ και υβριδικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες – Πυρά από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ


