Σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας η συγκίνηση χτυπάει κόκκινο ανάμεσα στους παίκτες του Survivor που εδώ και μήνες έχουν να ανταμώσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε και ανακοίνωσε ότι ο έπαθλο στο τέλος του ματς θα ήταν πασχαλινές αναμνήσεις οικογένειας και συντρόφων.
Από όλους πιο φορτισμένος ήταν ο Τάκης και δικαίως αφού πρόσφατα έχασε τον πατέρα του…
Μην μπορώντας να μιλήσει και με αναφιλητά ψέλλισε μονάχα ότι ο πατέρας του ετοίμαζε τα πάντα για το Πάσχα γιατί ο ίδιος δούλευε ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε για να ηρεμήσει μόνος του πριν αρχίσει ο αγώνας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας