
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πετά τη μάσκα και δείχνει το πρόσωπο της – Το πρώτο βίντεο από την κατάθεση ψυχής
Η συνέντευξη που θα καθηλώσει...
Την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 12 τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά εμφανίζεται χωρίς την μάσκα της, στους «Πρωταγωνιστές». Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλάει για την ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.
Η γυναίκα που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα με τη δύναμη της ψυχής της «γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.
Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού.
Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.
Οι «Πρωταγωνιστές» θα μεταδώσουν video από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου – μητέρα της Γαρουφαλλιάς – αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της, Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.
- Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από τον 6ο όροφο της πολυκατοικίας στην Ηλιούπολη
- Δεν το πιστεύουν οι οπαδοί της Λίβερπουλ – Χαμός μετά τις δηλώσεις του Άρνε Σλοτ
- Η Τεχεράνη επιτρέπει την διέλευση κινεζικών πλοίων από το Ορμούζ
- Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στα Σπάτα
- Ο δημοσιογράφος Θωμάς Μαρκόπουλος πέθανε στα 34 του χρόνια
- «Ποιος διάολο πέταξε κινητό στο κεφάλι μου;»: Ελαφριά διάσειση για τον Όλι Σάικς στη σκηνή






