
Η Κατερίνα Διδασκάλου απαγγέλλει με μοναδικό τρόπο το «Μοιρολόι της Παναγίας»
Μερικούς στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η δημοφιλής ηθοποιός.
Στίχους από το εγκώμιο του Επιταφίου Θρήνου της Μεγάλης Παρασκευής μοιράστηκε με τους θαυμαστές της η Κατερίνα Διδασκάλου.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο απαγγέλλει μέρος του «Ω γλυκύ μου έαρ».
«Αι γενεαί πάσαι (ω γλυκύ μου έαρ). Ένας ύμνος που είναι και υπέροχο ποίημα. Καλή Ανάσταση σε όλους», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης η Κατερίνα Διδασκάλου.
Το κατανυκτικό κείμενο του «Ω γλυκύ μου έαρ» αποδίδει τον πόνο της Παναγίας για τον επίγειο θάνατο του μοναδικού υιού της.
- ΑΕΛ Novibet: Ζητάει αύξηση των ομάδων της Super League από 14 σε 16
- Ryanair: Ανοιχτό το θέμα με την παραμονή της βάσης στη Θεσσαλονίκη – Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη χωρίς «λευκό καπνό»
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Παλιά, οι πλούσιοι δεν έμοιαζαν έτσι – Γκροτέσκα εξογκώματα, αφύσικα χείλη
- Με την πλάτη στον τοίχο ο Λανουά μετά την πρόκληση με τον Σότσα
- Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Ερχεται μεγάλος σεισμός στην Ελλάδα – Τι είπε για το ηφαίστειο της Σαντορίνης


