Παναθηναϊκός: Η αποστολή για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι με τη Λαμία για τα ημιτελικά του Κυπέλλου θα βρίσκεται κανονικά ο Χουάνκαρ
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης (19:00) με τη Λαμία για τον πρώτα αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και ουσιαστικά θα έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του.
Πάντως, υπήρξε και ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, καθώς κατά τη διάρκεια των τακτικών μοριακών ελέγχων για τον κοροναϊό ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βγήκε θετικός και αποκλείστηκε αυτόματα από την αποστολή, ενώ έχει τεθεί σε απομόνωση.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.
📋Η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Λαμία.#Panathinaikos #PAOFC2021_22 #PAOLAM #GreekCup pic.twitter.com/lJr9zF31Jf
— Panathinaikos F.C. (@paofc_) April 19, 2022
- Χιλή: Αθώωσαν τον αστυνομικό που πυροβόλησε και τύφλωσε διαδηλωτή στις μεγάλες κινητοποιήσεις το 2019
- Βουλγαρία: Αύξηση 184% στον κύκλο εργασιών του Χρηματιστηρίου, μετά την υιοθέτηση του ευρώ
- Πώς μπορούν να παραχθούν περισσότερα τρόφιμα – Μια έξυπνη ιδέα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ επένδυση Νο 2
- Starlink: Δωρεάν πρόσβαση στο Ιράν προσφέρει ο Μασκ
- Με αιχμές για κακή οικονομική διαχείριση το μέιλ του Συλλόγου για την παραίτηση Καρυστιανού – Ζητά επιστροφή τραπεζικών καρτών