Πάτρα: Ημίγυμνος άνδρας είχε ξαπλώσει στη μέση του δρόμου
Ο άνδρας παρακολουθούσε ατάραχος, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.
Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου, όσοι βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.
Μπροστά σε εμπορικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας, με τους πελάτες να έχουν σχηματίσει «ουρά» για να μπουν μέσα, ένας ημίγυμνος άνδρας βρισκόταν στο παγκάκι που βρίσκεται δίπλα.
Τυλιγμένος με μια κουβέρτα για να κρύβει τη γύμνια του, ο άνδρας παρακολουθούσε ατάραχος, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.
Φωτογραφία: Facebook / Οδυσσέας Ξεριζωτής
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται, ημίγυμνος (ή εντελώς γυμνός) στο κέντρο της Πάτρας, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών, όπως αναφέρει το tempo24.news. Πρόκειται για άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ψυχικής υγείας.
Ρακένδυτος, περιδιαβαίνει τους δρόμους της Πάτρας, χωρίς κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και κυρίως, χωρίς κάποιος ποτέ να έχει ενδιαφερθεί για την περίθαλψή του.
- Δεν είναι ψέμα: Το Αλ Τσαντίρι Νιουζ επιστέφει την 1η Απριλίου παρέα με τον Χρήστο Μάστορα
- Golden Visa: Σε μεγάλη πτώση η ζήτηση για τη χρυσή βίζα – Πού επενδύουν οι ξένοι
- Άσκηση ετοιμότητας στο Δήμο Ιθάκης
- Θεσσαλονίκη: Να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες της μαζικής δηλητηρίασης άγριας ζωής στη Δαδιά
- «Έσπασε» τα κοντέρ ο Μουστάφα Φαλ – Επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης!
- Ποιος είναι ο 34χρονος δύτης που αγνοείται στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης – Τι είναι το «πηγάδι του διαβόλου»




