Πάτρα: Ημίγυμνος άνδρας είχε ξαπλώσει στη μέση του δρόμου
Ο άνδρας παρακολουθούσε ατάραχος, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.
Ένα απίστευτο σκηνικό αντίκρισαν το πρωί του Σαββάτου, όσοι βρέθηκαν στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.
Μπροστά σε εμπορικό κατάστημα γνωστής αλυσίδας, με τους πελάτες να έχουν σχηματίσει «ουρά» για να μπουν μέσα, ένας ημίγυμνος άνδρας βρισκόταν στο παγκάκι που βρίσκεται δίπλα.
Τυλιγμένος με μια κουβέρτα για να κρύβει τη γύμνια του, ο άνδρας παρακολουθούσε ατάραχος, με τους περαστικούς να τον κοιτούν αποσβολωμένοι.
Φωτογραφία: Facebook / Οδυσσέας Ξεριζωτής
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζεται, ημίγυμνος (ή εντελώς γυμνός) στο κέντρο της Πάτρας, μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων περαστικών, όπως αναφέρει το tempo24.news. Πρόκειται για άνθρωπο, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, ψυχικής υγείας.
Ρακένδυτος, περιδιαβαίνει τους δρόμους της Πάτρας, χωρίς κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και κυρίως, χωρίς κάποιος ποτέ να έχει ενδιαφερθεί για την περίθαλψή του.
- Πυροβολισμοί κοντά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας – Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος
- LIVE: Λίβερπουλ – Μπέρνλι
- DeathList 2026: Τζο Μπάιντεν, Τζούντι Ντεντς και Νόαμ Τσόμσκι στη μακάβρια λίστα των «μελλοθάνατων»
- Η Κύπρος αποχαιρέτησε τον Γιώργο Βασιλείου – Τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, Γεραπετρίτη και Ακιντζί
- Σε εκτελέσεις διαδηλωτών καλεί ανώτερος κληρικός στο Ιράν – «Είναι υπηρέτες των ΗΠΑ»
- ΟΗΕ: Ο Γκουτέρες προειδοποιεί για τις ισχυρές δυνάμεις που υποσκάπτουν τη διεθνή συνεργασία
