Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ήμουν σε τοξική σχέση – Έβγαζε πράγματα από το μυαλό του»
Το μοντέλο μίλησε για τη σχέση στην οποία ο σύντροφός του το ζήλευε παθολογικά.
Σε εκδήλωση έδωσε το «παρών» η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έκανε δηλώσεις στις κάμερες.
Η νικήτρια του J2US, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις τοξικές σχέσεις και αποκάλυψε ότι είχε σύντροφο που τη ζήλευε παθολογικά.
«Ήμουν σε τοξική σχέση. Μου έχει τύχει, βασικά όχι τόσο να μην με αφήνει να βγαίνω αλλά να με παρακολουθεί, να μαθαίνει συνέχεια πράγματα ή να τα βγάζει από το μυαλό του για να με φέρει σε δύσκολη θέση», είπε.
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι έχει πιάσει άντρα να ανοίγει το κινητό της.
«Αυτό γίνεται όταν κοιμάσαι, ύπουλα. Δεν ξέρω πώς βρίσκουν τον κωδικό. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ για κάποιον άγνωστο λόγο. Και δεν ήμουν καν ζηλιάρα ποτέ. Δεν πήγαινε καν το μυαλό μου να ανοίξω το κινητό του συντρόφου μου», εξομολογήθηκε.
Δείτε το σχετικό βίντεο
- H ΔΟΕ απέκλεισε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες τον Ουκρανό με το κράνος με τις εικόνες νεκρών αθλητών
- ΒΗΜΑ: Έρχεται αυτή την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Νέο έκτακτο δελτίο για την κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες τις επόμενες ώρες
- Συμπληρωματική χρηματοδότηση για έργα σε Δήμους της Βόρειας Εύβοιας
- Στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής ο Μητσοτάκης: Να βελτιώσει η Ευρώπη την ανταγωνιστικότητά της
- Συμφωνία της Βάρκιζας: «Τη θεωρούσαν για επιτυχία και πίστευαν στην τήρησή της από δεξιούς και Εγγλέζους»




