
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Δεν είμαι γραφικός…» – Με ποιον τα έβαλε;
«Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου»
Έξαλλος εμφανίστηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος, αναφορικά με λανθασμένο -όπως τον χαρακτηρίζει- τίτλο σε συνέντευξή του σε εφημερίδα για την υπόθεση της Πάτρας.
Συγκεκριμένα ο ταξίαρχος ε.α πήρε θέση για τον λανθασμένο τίτλο σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» όπου φέρεται εκείνος να «δήλωνε» πως στη δολοφονία της άτυχης Τζωρτζίνας εμπλέκονται δέκα άτομα, κάτι το οποίο ο κ. Κατερινόπουλος διαψεύδει.
«Δεν είπα καθόλου κάτι τέτοιο. Ζήτησε μια συνέντευξη ο κ. Δανίκας από το ‘Πρώτο Θέμα’ της Κυριακής, την οποία και παρουσίασε. Δεν προκύπτει πουθενά από τη συνέντευξή μου ότι εγώ είπα για δέκα άτομα. Αντίθετα, μου είπε πως από λάθος έγραψαν στην πρώτη σελίδα ‘Δέκα τα άτομα που εμπλέκονται’. Βγήκα στα κεραμίδια! Έκανα tweets, μίλησα με τον κ. Δανίκα… Ο άνθρωπος αυτός ούτε πήρε πρέφα πώς και ποιος έβαλε αυτόν τον τίτλο. Μετά είπα πως τρελός δεν είμαι και από την άλλη έχω πει την άποψή μου» τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» την Τρίτη.
Μάλιστα, συνομιλώντας με τη Ζήνα Κουτσελίνη, επεσήμανε: «Δεν κρύβω πως πραγματικά στεναχωρήθηκα αλλά δεν είμαι και γραφικός. Ποιος είμαι εγώ που θα πω για δέκα άτομα πως εμπλέκονται σε μία δολοφονία; Ψιλομαζεύτηκε, αλλά μπήκαν λόγια στο στόμα μου, χωρίς να τα έχω εκστομίσει εγώ».
Δείτε όσα είπε
- Το Ισραήλ απέβαλε την Ισπανία από το κέντρο παρακολούθησης της εκεχειρίας στη Γάζα
- Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Λουτσιάνο Σπαλέτι ως το 2028
- Στο αυτόφωρο Μ. Σάββατο το μοντέλο και εγγονή γνωστού πολιτικού που συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών
- Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι υποστηρίζουν την απαγόρευση των social media σε ανηλίκους, σύμφωνα με νέα έρευνα
- Θεσσαλονίκη: Παρίσταναν τους λογιστές και έπεισαν 83χρονο να τους δώσει 15.000 ευρώ – Συνελήφθη 23χρονη
- Νίκο Σλότερμπεκ: Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπάγερν, ανανέωσε με τη Ντόρτμουντ