Άρης: «Συναγερμός» εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό στα καθιερωμένα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν και μπήκαν σε καραντίνα
Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, για την Πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ.
Συγκεκριμένα, στις καθιερωμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, βρέθηκαν τρία θετικά.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακολουθήθηκαν άμεσα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι τρεις που βρέθηκαν θετικοί, μπήκαν σε καραντίνα.
Ακόμα, πρόκειται για τρία νέα κρούσματα, τα οποία προστέθηκαν σ΄ αυτό του ποδοσφαιριστή, το οποίο είχε ανακοινωθεί την προηγούμενη εβδομάδα από την ΠΑΕ Άρης.
- Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα 2-1: Σοκ για τους Καταλανούς και «φωτιά» στη La Liga! (vid)
- Μαρόκο – Σενεγάλη 0-1 παρ. (0-0 κ.δ.): Οι Σενεγαλέζοι στην κορυφή της Αφρικής! (vid)
- Μπενίτεθ: «Δεν κάναμε τίποτα για να παλέψουμε »
- Νίκολιτς: «Θέλαμε να βρει φόρμα ο Γιόβιτς»
- Τα όμορφα πρότζεκτ, όμορφα μπορούν να καούν
- Ο Μπραχίμ Ντίας έχασε το πέναλτι – Εκτέλεσε α λα Πανένκα και απέκρουσε ο γκολκίπερ της Σενεγάλης (vid)
- Χαμός στον τελικό του Κόπα Αφρικα: Έφυγαν οι Σενεγαλέζοι στο 97′ μετά το πέναλτι υπέρ του Μαρόκου (vids)
- ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 4-0: Με τέσσερα γκολ του Γιόβιτς η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442