
Κεφαλονιά: Τραγωδία με νεκρό 17χρονο σε τροχαίο στην περιοχή της Λάσσης
Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε βγήκε από το δρόμο και τυλίχθηκε στις φλόγες
Στην θλίψη έχει βυθιστεί σήμερα το νησί της Κεφαλονιάς για τον τραγικό θάνατο ενός 17χρονου μαθητή, ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που επέβαινε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις ανήλικοι μαθητές του ΕΠΑΛ Αργοστολίου πήγαιναν με το αμάξι που οδηγούσε ένας εξ αυτών στην περιοχή της Λάσσης.

Φωτό από inkefalonia.gr
Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το αμάξι εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στα σιδερένια κολονάκια του δρόμου και σε μια κολώνα και αμέσως να πάρει φωτιά. Μετά την σύγκρουση, βγήκαν σώοι οι τρεις από τους επιβαίνοντες αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε ο τέταρτος, που έχασε τη ζωή του, μέσα στο φλεγόμενο όχημα.
Οι τρεις επιβαίνοντες που πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν είναι καλά στην υγεία τους.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αργοστολίου.
- Μπακογιάννης για αποφυλάκιση Γιωτόπουλου: Αν τον πετύχω κάπου στον δρόμο, εγώ τι θα κάνω;
- Ο Μπρούνο Φερνάντες αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της σεζόν στην Premier League
- Μέλη του Global Sumud Flotilla: «Μας υπέβαλαν σε ομαδικά βασανιστήρια, ξύλο, πλαστικές σφαίρες, στέρηση νερού»
- Μαλδίβες: «Παγίδα θανάτου» η υποθαλάσσια σπηλιά – Τα θύματα δεν είχαν κατάλληλο εξοπλισμό
- Ο Ερυθρός Σταυρός θρηνεί τον θάνατο τριών εθελοντών από τον ιό Έμπολα στο Κονγκό
- Πατίνια: Αυξάνεται η ανησυχία για τη χρήση τους από ανηλίκους – Γιατί είναι πιο ευάλωτοι στα ατυχήματα