
Πάτρα: Το αινιγματικό μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
«Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger», αποκάλυψε φίλος του.
Με την υπόθεση της Πάτρας να παίρνει νέα τροπή, μετά την επιβεβαίωση από τον Μάνο Δασκαλάκη στον δημοσιογράφο των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, των «ύποπτων» αναζητήσεων της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο, αίσθηση προκαλεί ένα αινιγματικό μήνυμα που έστειλε ο Μάνος σε φίλο του, ενάμιση μήνα πριν από τη σύλληψη της εν διαστάσει συζύγου του για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, στις 10 Φεβρουαρίου του 2022, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας (29/1), με τις έρευνες να είναι σε εξέλιξη, ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ένα σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.
Όπως αποκάλυψε φίλος του Μάνου: «Ήμουν από τους πρώτους που είχα γράψει στο προφίλ του Μάνου, ήδη από τις 10 Φεβρουαρίου, ότι η υπόθεση είναι πολύ περίεργη και μου απάντησε προσωπικά στο messenger».
«Να είσαι σίγουρος για το σχόλιο που έκανες ότι θα συγκλονιστεί το πανελλήνιο», φέρεται να του έγραψε ο Μάνος Δασκαλάκης.
- Μαρία Καρυστιανού: Συλλογή υπογραφών για την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος με… ανορθογραφίες
- Πλαστικό: Ιστορικά υψηλές τιμές πιέζουν τις επιχειρήσεις
- Η Βουλή φωταγωγήθηκε για νευροϊνωμάτωση – «Η γνώση είναι δύναμη – Η έρευνα είναι ελπίδα»
- Τις λεπτομέρειες της παραγγελίας των 200 αεροσκαφών εξετάζει η Boeing με το Πεκίνο
- Ολονύχτια ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό – Πολυκατοικίες χτυπήθηκαν από drones
- Τα social media στο εδώλιο: Μαζικές αγωγές στις ΗΠΑ για «εθισμό» των μαθητών


