
Πάτρα: Απίστευτες καταγγελίες – «Ο Μάνος ως πληρεξούσιος είχε πουλήσει ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς»
Το ενδιαφέρον όλη της Ελλάδας βρίσκεται στην Πάτρα με την απίστευτη αυτή υπόθεση.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις για το θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια. Η υπόθεση προχωράει με γοργούς ρυθμούς και κάθε μέρα βγαίνουν στο φως νέα στοιχεία.
O Γιώργος Αναστασόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, μίλησε για τις νέες εξελίξεις.
Ο ίδιος αποκάλυψε και μια πληροφορία που έχει πως ο Μάνος είχε πουλήσει, ως πληρεξούσιος, ένα διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς τους αξίας 250.000 ευρώ.
Ο Γιώργος Αναστασόπουλος εξήγησε επίσης πως η συμπεριφορά της Ρούλας απέναντι στη σπιτονοικοκυρά τους ήταν εχθρική.
Παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της
Ολοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την κοινή γνώμη να παρακολουθεί συγκλονισμένη.
Το πρωί του Σαββάτου, η εκπομπή «Σαββατοκύριακο παρέα» αποκάλυψε κάποιες συνομιλίες που είχε στο Facebook η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Συγκεκριμένα, η 33χρονη φέρεται να παρίστανε την ανιψιά της σπιτονοικοκυράς της, που πέθανε αιφνιδίως, και να πουλούσε τα πράγματά της.
Στον «αέρα» προβλήθηκαν και μερικές συνομιλίες που είχε η μητέρα με γυναίκα που ενδιαφερόταν να αγοράσει τα έπιπλα.
Σημειώνεται, ότι η συζήτηση έγινε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς. Η ίδια προσπαθούσε να πουλήσει πολυθρόνες και φλοκάτες κάνοντας λόγο για αντίκες.
- Άρης: Πότε απαντά ο Σπανούλης για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας
- Jessica Claar (Mastercard): «Η γυναικεία ενδυνάμωση αποκτά ουσιαστικό νόημα όταν δημιουργεί πραγματικές ευκαιρίες»
- O Γαλαξίας μας κατάπιε έναν γείτονά του – Οι αστρονόμοι πιστεύουν ότι βρήκαν τα λείψανα
- Τα σαρκώδη χείλη της Κλόε Τσέρι στο «Euphoria» ήταν «κοινωνικό πείραμα»
- Φωτιά σε ξερά χόρτα στον Ασπρόπυργο
- Νυφούδης: Ο πήχης για την ΕΛΑΣ μπαίνει πλέον αποκλειστικά και μόνο στην πρωτιά

