Ρωσία: Θα ανταποδώσουμε τις κυρώσεις στην ΕΕ – Δεν σας συμφέρει η αναμέτρηση μαζί μας
Η Ρωσία θα απαντήσει στις κυρώσεις που της έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση, την οποία δεν συμφέρει η αναμέτρηση με τη Μόσχα, τόνισε στέλεχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η κυβέρνηση της Ρωσίας θα ανταποδώσει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Eνωσης και καλεί τα 27 κράτη μέλη της να συνειδητοποιήσουν ότι η αναμέτρηση με τη Μόσχα δεν είναι προς το συμφέρον τους, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA (εικόνα, επάνω, από AP).
«Δεν θα μείνουν αναπάντητες»
«Οι ενέργειες της ΕΕ δεν θα μείνουν αναπάντητες (…). Οι ανεύθυνες κυρώσεις που επέβαλαν οι Βρυξέλλες ήδη επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των απλών Ευρωπαίων», είπε στο πρακτορείο ο Νικολάι Κόμπρινετς, ανώτερος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Πηγή: ΑΠΕ
- Καιρός: Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία Byron το Σάββατο – Υπερχείλισαν Πηνειός και Ενιπέας – Ήχησε 112
- «Άνθρωποι και ποντίκια»: Ξεκίνησε η προπώληση Ιανουαρίου, μετά τα sold out του Δεκεμβρίου
- Το άλλο πρόσωπο του Λανουά στους διαιτητές και ο απολογισμός που έρχεται
- Πορτοκαλί τιμολόγια: Έρχονται οι χρεώσεις ρεύματος ανά ώρα
- Συνταγή: Σπιτικά σπανακοπιτάκια
- Το διπλό μήνυμα Ανδρουλάκη για τα σενάρια συγκυβέρνησης, τα «καρφιά» κατά Τσίπρα και το νέο «άνοιγμα» σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ





