Τριαντάφυλλος: «Όταν πήγα στο Survivor o γιος μου νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα»
Ο τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα ήταν σήμερα το πρωί ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής μάλιστα προχώρησε και σε μια εξομολόγηση που είχε να κάνει με τον γιο του και το Survivor.
O Tριαντάφυλλος έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για την εποχή που πήγε στο Survivor.
O τραγουδιστής μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι και τόνισε: «Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος και εξήγησε: «Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι».
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και για το πώς αντιμετωπίζει το ακραίο φλερτ που δέχεται κατά καιρούς από θαυμάστριες.
Δείτε το βίντεο
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι
- Ασπρόπυργος: Έφοδος της αστυνομίας σε οικισμό – Επτά συλλήψεις για ρευματοκλοπές και όπλα




