Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος δύο ανήλικων φαρσέρ για βόμβα σε γυμνάσιο
Το τμήμα ασφάλειας Αμπελοκήπων – Μενεμένης ταυτοποίησαν τους δύο ανήλικους φαρσέρ που είχαν προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας σε γυμνάσιο της περιοχής
Τους «φαρσέρ» που τον προηγούμενο μήνα είχαν προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας σε γυμνάσιο των Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ταυτοποίησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος Ασφαλείας. Πρόκειται για δύο μαθητές, 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι δύο ανήλικοι είχαν καλέσει το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου από κινητό τηλέφωνο στη διεύθυνση του σχολείου, αναφέροντας ψευδώς, όπως αποδείχθηκε, ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός, ο οποίος θα εκραγεί.
Οι υπεύθυνοι του γυμνασίου κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και, αφού εκκενώθηκε το σχολείο, ακολούθησαν έρευνες που απέβησαν αρνητικές.
- Σβιάτεκ – Σάκκαρη 1-2: Θρίαμβος για τη Μαρία, απέκλεισε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στους «4» της Ντόχας!
- Η Ευρώπη λιγότερο διεφθαρμένη, αλλά όχι πιο καθαρή – Τι δείχνει ο καθρέφτης για την Ελλάδα
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- JFK Jr. και Κάρολιν Μπεσέτ – «Αν κάποιος επρόκειτο να κλέψει τον πρίγκιπά τους, ας ήταν μια εντελώς άψογη πριγκίπισσα»
- Κώστας Αρβανίτης: Στεκόμαστε στο πλευρό των διανομέων της efood
- Πρόστιμο της Euroleague στον Γιώργο Μπαρτζώκα για το περιστατικό στο Ντουμπάι


