
Αρκάς: Η ανάρτηση που… δίχασε τα social media – Χίτλερ, Στάλιν και Πούτιν
Πώς σχολιάζει τον πόλεμο στην Ουκρανία ο διάσημος σκιτσογράφος;
Τη δική του άποψη για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη για 16η μέρα η ρωσική εισβολή, δίνει ο Αρκάς.
Σε νέα του ανάρτηση, η οποία δεν είναι σκίτσο, αλλά «πειραγμένη» φωτογραφία, ο σκιτσογράφος απεικονίζει τον Βλαντιμίρ Πούτιν, ως παιδί του Χίτλερ και του Στάλιν.
Συγκεκριμένα, ο Αρκάς έχει χρησιμοποιήσει μια παλιά φωτογραφία οικογένειας, ωστόσο στη θέση της μητέρας έχει βάλει τον Χίτλερ, στη θέση του πατέρα τον Στάλιν και στη θέση του παιδιού τον Πούτιν.
Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει ποικίλες αντιδράσεις στα σχόλια. Με αρκετούς να συμφωνούν, αλλά και πολλούς να διαφωνούν.
Δείτε την ανάρτηση, καθώς και τα σχόλια των χρηστών:
- Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της sci-fi ταινίας «The Dog Stars»
- Φάμελλος: Ο Μητσοτάκης αν διαφωνεί με τον Γεωργιάδη πρέπει να τον διώξει, αν συμφωνεί είναι επικίνδυνος
- Basketball Champions League: Το πρόγραμμα του Final 4 – Πότε παίζει η ΑΕΚ με τη Μάλαγα
- Ο Χρήστος Λούλης και η Λένα Παπαληγούρα μπαίνουν στο «Έχω παιδιά»
- Ο πόλεμος Πάπα-Τραμπ διχάζει τους Αμερικανούς καθολικούς
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ «πλήρως ανοιχτά» κατά τη διάρκεια της εκεχειρίας στον Λίβανο


