Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλιά της
«Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου...»
Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Πρόκειται για τη μέρα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι, η οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο.
Πλέον, η ζωή της έχει μπει ξανά στους ρυθμούς της κανονικότητας με την ίδια να αποδεικνύεται «σκληρή μαχήτρια» της ζωής.
Σήμερα, Δευτέρα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει τα γενέθλιά της και θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους στο Instagram και παράλληλα να στείλει και το δικό της μήνυμα.
Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανήρτησε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και τη συνόδευσε γράφοντας: «Γενέθλια από το δεύτερο σπίτι μου για εμένα σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας».
Δείτε την ανάρτηση
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
- Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]
- Συρία: Ο στρατός πήρε τον έλεγχο στρατιωτικού αεροδρομίου, φράγματος και πετρελαιοπηγών
- Φθηνότερα αυτοκίνητα ή ακριβότερα καύσιμα; Το στοίχημα Τραμπ διχάζει την αγορά
- Φωτιά στα Καζάνια στο Πέραμα: «Κλείστε τα παράθυρα των σπιτιών σας» – Ήχησε το 112

