Βασικός για πρώτη φορά ο Κουρμπέλης – Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι ο αντί – Ρούμπεν στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.
Ο Δημήτρης Κουρμπέλης επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» είναι στο αρχικό σχήμα του Γιοβάνοβιτς στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στη θέση του Ρούμπεν που είναι τιμωρημένος.
Από ‘κει και πέρα ο Σάρλια είναι αυτός που παίρνει τη θέση του Σένκεφελντ, ενώ οι υπόλοιποι εννιά είναι οι ίδιοι που αγωνίστηκαν στον θρίαμβο απέναντι στην ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, στο 4-3-3 του Παναθηναϊκού ο Διούδης είναι στο τέρμα και στην άμυνα θα παίξουν οι Σάντσες, Βέλεθ, Σάρλια και Χουάνκαρ από δεξιά προς τα αριστερά.
Στη μεσαία γραμμή ο Κουρμπέλης θα είναι αμυντικός μέσος με τους Αλεξανδρόπουλο και Γκατσίνοβιτς μπροστά του. Στα δύο άκρα ο Αϊτόρ με τον Παλάσιος και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)
- Ο αριθμός 485 λέει την αλήθεια: Οι Δήμοι χτίζουν ευρωπαϊκά δίκτυα
- Καλύβια: Το ελληνικό FBI ψάχνει περισσότερα στοιχεία για το συμβόλαιο θανάτου
- ΠΟΥ: Στροφή στην παραδοσιακή ιατρική με έρευνα για την αποτελεσματικότητα
- Συνταγή: Λιγκουίνι με σάλτσα λεμονιού και πεκορίνο
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ επιβεβαιώνει «έρευνα» για πιθανούς θανάτους οφειλόμενους στα εμβόλια κατά της COVID
- Τραγωδία στην Κίνα: 12 νεκροί από φωτιά σε 4ώροφη πολυκατοικία



