Μάικ Σιζέφσκι: Συγκλονιστικές εικόνες στο τελευταίο του εντός έδρας ματς
Ο Μάικ Σιζέφσκι έδωσε τελευταία φορά ματς ως προπονητής μπροστά στο κοινό του Ντιουκ και όλοι ήταν εκεί να τον τιμήσουν όπως του αξίζει
Ο Μάικ Σιζέφσκι ετοιμάζεται φέτος να αποχωρήσει από την προπονητική στο τέλος της σεζόν, έπειτα από 47 χρόνια στο χώρο, τα 42 τελευταία με τους Μπλου Ντέβιλς του Ντιουκ.
Τα ξημερώματα βρέθηκε τελευταία φορά να παίζει εντός έδρας κόντρα στους Ταρ Χιλς του Νορθ Καρολάινα.
Όλοι ήταν εκεί παρά τις εξωπραγματικές τιμές των εισιτηρίων.
Κι όμως, ακόμα και σε αυτό το ματς που ήταν αφιερωμένο σε εκείνον, ένιωσε πως απογοήτευσε τον κόσμο και ζήτησε συγγνώμη για την ήττα με 94-81.
Ένας άνθρωπος με πέντε πρωταθλήματα NCAA ζήτησε συγγνώμη για μια ήττα σε ένα ντέρμπι, χωρίς να έρθει στο τέλος της χρονιάς. Κύριος όπως πάντα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Συγγνώμη από τον κόσμο. Αυτό που έγινε είναι απαράδεκτο. Η χρονιά μας μέχρι στιγμής είναι αποδεκτή. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα».
“I’m sorry about this afternoon. … Today was unacceptable.»#CoachK was as raw as it comes addressing the crowd postgame. pic.twitter.com/kia6tqbcmn
— ESPN (@espn) March 6, 2022
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ