Πόλεμος στην Ουκρανία: Αναβάλλονται για την Πέμπτη οι συνομιλίες, σύμφωνα με τους Ρώσους
Νωρίτερα, πάντως, οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει ότι πηγαίνουν στο σημείο των συνομιλιών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας, καθώς και ότι ανοίγουν έναν ασφαλή διάδρομο για τη διέλευση των Ουκρανών.
Αναβάλλονται για την Πέμπτη οι προγραμματισμένες για σήμερα συνομιλίες μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας, σύμφωνα με πληροφορίες από τη ρωσική πλευρά, τις οποίες μεταδίδει το Russian Today στο λογαριασμό του στο Telegram.
Παρότι οι Ρώσοι είχαν ανακοινώσει ότι πηγαίνουν στο σημείο των συνομιλιών στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας και ότι έφθασαν αργά το απόγευμα, καθώς και ότι ανοίγουν έναν ασφαλή διάδρομο για τη διέλευση των Ουκρανών, τελικά, για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, έκαναν γνωστό ότι ο δεύτερος γύρος των συνομιλιών αναβάλλεται για αύριο, Πέμπτη 3 Μαρτίου.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για κατάπαυση του πυρός όταν προχωρήσουν στις διαπραγματεύσεις.
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
