Ρεάλ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα ανακοινώνουν νέα πλάνα για ESL
Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους έχουν νέα σχέδια για την European Super League.
Οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους παρά την παντελή αποτυχία της προσπάθειας για τη δημιουργία της European Super League, δεν δείχνουν διατεθειμένες να παρατήσουν το εγχείρημα.
Όπως αναφέρει η «Telegraph», οι ισχυροί άνδρες των τριών συλλόγων θα επανέλθουν στο προσκήνιο από την άλλη εβδομάδα για να κάνουν γνωστά τα νέα σχέδιά τους.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, αυτά θα περιλαμβάνουν λιγότερες ομάδες στην κλειστή λίγκαως ιδρυτικά και μόνιμα στελέχη, με τις υπόλοιπες ομάδες να εξασφαλίζουν εισιτήριο για τη συμμετοχή στη διοργάνωση.
🚨🚨[ @SamWallaceTel ] | The three remaining Europe Super League clubs, Barca, Real Madrid and Juve will relaunch their project this week with the promise to scrap the original idea to make certain clubs permanent members. #fcblive
— BarçaTimes (@BarcaTimes) February 25, 2022
- Χάρτης της IQAir δείχνει κακή ποιότητα του αέρα στην Αθήνα – Τα τζάκια… πήραν φωτιά
- Η UEFA συμπεριέλαβε το γκολ του Ζέλσον με την Αϊντχόφεν στα κορυφαία του Champions League για το 2025! (vid)
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε μία… πολυάσχολη χρονιά – Πόσες χώρες βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
- Ο Τσάρλι Χάναμ φοβόταν ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να υποδυθεί τον κατά συρροή δολοφόνο Εντ Γκέιν στο «Monster»
- Γουόκαπ ενόψει Παναθηναϊκού: «Μου αρέσει να παίζω στο ΟΑΚΑ, νόμιζα ότι θα πεθάνω εκεί την πρώτη φορά»
- Εύθραυστη η εκεχειρία στην Ερυθρά Θάλασσα




