Παναθηναϊκός: Ξανά ατομικό για Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, με τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες να συνεχίζουν σε ατομικό πρόγραμμα.
Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα σημαντικότατο ντέρ,πι με αντίπαλο την ΑΕΚ την Κυριακή και συνέχισε σήμερα την προετοιμασία του με πρωινή προπόνηση.
Από το πρόγραμμα έλειπαν δύο παίκτες, οι Βιγιαφάνιες και Μαουρίσιο, που ακολούθησαν και πάλι ατομικό. Οι πράσινοι θέλουν να επιστέψουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό, θα πρέπει όμως να περιμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με αυτούς τους δύο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Τριφυλλιού»:
«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ, Μακέντα, ενώ απών για προσωπικούς λόγους ήταν ο Γκατσίνοβιτς.»
- Μετέφερε ναρκωτικά στη φυλακή κρυμμένα στα γεννητικά της όργανα – Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση
- ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 71-88: Επιβλητική η «Ένωση», απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση (vid)
- Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Λακωνίας – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος ψαράς από το Γύθειο
- Η Charli xcx είναι μία από εμάς – «Έχω πάθει νευρικό κλονισμό καπνίζοντας ένα εκατομμύριο τσιγάρα»
- Οι 2.500 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν… Πειραιά τη Λιβαδειά (pics)
- Ηράκλειο: Καρέ – καρέ η παράσυρση της 52χρονης από φορτηγό στο Γιόφυρο

