Αποκαλύψεις Μαρτίνς για την «μάχη» με Αταλάντα
Ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε στη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα(24/2) για τη φάση των «32» του Europa League, τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης(24/2,19.45) με την Αταλάντα στη μεγάλη ρεβάνς για την πρόκριση στους «16» του Europa League.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα(23/2) ο Πέδρο Μαρτίνς ανέρθηκε στους Γιαν Εμβιλά και Γκάρι Ροντρίγκες τονίζοντας πως και οι δύο θα είναι διαθέσιμοι για την αυριανή ρεβάνς, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι ερυθρόλευκοι θα είναι αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μάρτινς:
Για το ποιο σύστημα θα επιλέξει αύριο, για το εάν ο Εμβιλά είναι έτοιμος να αγωνιστεί και για τα τελευταία αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού:
Για το γεγονός ότι η Αταλάντα παίζει καλύτερα εκτός έδρας:
- LIVE: Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε
- Capital Tankers’ Debut on the Oslo Stock Exchange
- Ανδρέας Μαυρομμάτης: Πέθανε ο σεφ της ελίτ και «μέγας πρεσβευτής» της ελληνικής γαστρονομίας
- Χωρίς ταξί και την Τετάρτη η χώρα – Αύριο οι προτάσεις της Ομοσπονδίας
- Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί 93-82: Νίκη 6άδας για την ομάδα του Ιτούδη
- Βρετανός σύμβουλος ασφάλειας: Η ιρανική πρόταση για τα πυρηνικά απέτρεπε τον πόλεμο – Οι ΗΠΑ την αγνόησαν



