Πτολεμαΐδα: Νεκρός στη λίμνη βρέθηκε ο 40χρονος μετά από τρεις ημέρες ερευνών
Είχε τουμπάρει η βάρκα του.
Τραγικό τέλος δόθηκε σήμερα στην υπόθεση στον Περδίκκα Εορδαίας, αφού βρέθηκε νεκρός στην τεχνητή λίμνη ο 40χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή.
Συγκεκριμένα, ο 40χρονος έφτασε την Κυριακή μαζί με έναν 55χρονο θηροφύλακα στην περιοχή, μετά από καταγγελία για παράνομο ψάρεμα.
Βρήκαν τη βάρκα των ψαράδων και μπήκαν μέσα σε αυτή για να ερευνήσουν το σημείο. Η βάρκα όμως τούμπαρε και από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη του 40χρονου χάθηκαν.
Ο 55χρονος θηροφύλακας κατάφερε να σωθεί, δυστυχώς όμως ο άτυχος άντρας που εργαζόταν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Εορδαίας και ήταν πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαϊδας βρήκε τραγικό τέλος.
- Κασσελάκης: Έγιναν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με το Predator και δεν κουνιέται φύλλο
- Λέσβος: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους οι τυροκομικές μονάδες λόγω του αφθώδους πυρετού
- Μυθικές καταστάσεις: Ο προπονητής της Σενεγάλης πήγε σε… στρατιωτική βάση το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα (vid)
- Axios: Ο Τραμπ εξετάζει την κατάληψη του νησιού Χαργκ στο Ιράν – Τι θέλει να πετύχει;
- Μισές εξηγήσεις από Μαρινάκη στη Βουλή για το Athens Alitheia Forum
- Φάμελλος: Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο των Τραμπ – Νετανιάχου





