Πυρά Βαλμπουενά κατά Παρί και Βεράτι: «Όταν χάνεις το… βουλώνεις»
Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκανε σκληρή κριτική στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Μάρκο Βεράτι μετά την ήττα από τη Ναντ με 3-1
Ο Ματιέ Βαλμπουενά έκρινε ως γνωστόν το ματς στο Βόλο και χάρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Ολυμπιακό, όμως στην πατρίδα του προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του κατά της Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο γάλλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος ρωτήθηκε από το RMC για την ήττα των Παριζιάνων, αλλά και για τα παράπονα που εξέφρασαν με σκληρό τρόπο για τη διαιτησία ο Λεονάρντο και ο Μάρκο Βεράτι, δε μάσησε τα λόγια του και εξαπέλυσε επίθεση και στους δύο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ματιέ Βαλμπουενά:
«Η νίκη της Ναντ ήταν δίκαιη, καθώς έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στην Παρί. Πιθανώς ο διαιτητής να έκανε κάποια λάθη, αλλά δεν ήταν τρόπος αυτός με τον οποίον αντέδρασαν ο Λεονάρντο και ο Βεράτι. Ο Βεράτι πρέπει να σταματήσει να μιλάει, να το κάνει μόνο στο γήπεδο. Δεν έχω κάτι μαζί του, τον θεωρώ πολύ μεγάλο παίκτη, αλλά όταν χάνεις δεν ψάχνεις για δικαιολογίες.
Όταν χάνεις το… βουλώνεις και αναρωτιέσαι τι έφταιξε και τι λάθη έκανες εσύ. Ναι, έγιναν λάθη από το διαιτητή, αλλά δεν είδα σε άλλα παιχνίδια, όταν η Παρί αποκτούσε πλεονέκτημα από τις διαιτητικές αποφάσεις (π.χ., στο ματς με την Λιόν), να αναφέρονται σε αυτό ο Λεονάρντο, ο Βεράτι ή κάποιος άνθρωπος της ομάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλμπουενά.
🗣️💬 «Quand le PSG a eu des avantages au niveau de l’arbitrage contre Lyon par exemple […] Un moment donné tu perds tu te remets en question. Je trouve ça petit !»
Mathieu Valbuena reprend de volée Verratti et Leonardo. pic.twitter.com/q8BGdc8N37
— Rothen s’enflamme (@Rothensenflamme) February 21, 2022
- Υποκλοπές: «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι
- Χαλάνδρι: Για εξηγήσεις κλήθηκε η διευθύντρια που φέρεται να έβαζε μαθητές να σκάβουν χαντάκια για να «σβήσουν» απουσίες



