Ιωάννινα: Εργαζόμενη στην Καθαριότητα βρήκε τσάντα με χρήματα και την παρέδωσε
Η δημοτική υπάλληλος στα Ιωάννινα δεν σκέφτηκε στιγμή να κρατήσει την τσάντα.
Εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου στα Ιωάννινα βρήκε σε παγκάκι τσάντα με έγγραφα, πιστωτικές κάρτες, χρήματα κι άλλα αντικείμενα, και τα επέστρεψε στον κάτοχό τους.
Η εργαζόμενη στην καθαριότητα του Δήμου στα Γιάννενα, με ευσυνειδησία και χωρίς δεύτερη σκέψη, όπως σημειώνει το epirus-tv-news.gr, κατάφερε και εντόπισε τον ιδιοκτήτη της τσάντας και την παρέδωσε, βάζοντας τέλος στην αγωνία του.
Συγχαρητήρια από τον δήμαρχο
«Οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό, παρέχοντας σε όλους μας τις υπηρεσίες τους», ανέφερε ο Δήμαρχος Ιωαννιτών, Μωυσής Ελισάφ, ο οποίος επικοινώνησε με την εργαζόμενη και την συνεχάρη για την πράξη της.
- «Πρεμιέρα» την Πέμπτη για το εορταστικό ωράριo – Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Αργυρώ – Γιορτινό Τραπέζι: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Τα φετινά trends στη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού
- Αλλαγή σκυτάλης στο Μαϊάμι μετά από 28 χρόνια – Νίκησαν οι Δημοκρατικοί στο προπύργιο των Ρεπουμπλικάνων
- Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Λεβαδειακό
- Στέγαση: Ευρωπαϊκό μοντέλο αύξησης προσφοράς κατοικιών με νέο μείγμα παρεμβάσεων εξετάζει η κυβέρνηση





