Τζόρνταν σε Μάτζικ «Έλα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα, γέρικο σκυλί»
Ο Μάικλ Τζόρνταν παραμένει στα 59 του το ίδιο ανταγωνιστικός με τον καιρό που έπαιζε, προκαλώντας τον Μάτζικ Τζόνσον σε μονό.
Πρι λίγες μέρες ο Μάικλ Τζόρνταν έγινε 59 ετών και φαίνεται πως, παρότι τα χρόνια περνούν, η ανταγωνιστικότητά του μένει ίδια.
Ενώ βρισκόταν στα αποδυτήρια πριν να τιμηθεί αυτός και οι υπόλοιποι καλύτεροι 74 παίκτες του NBA, ανάμεσά τους κι ο Γιάννης, άνοιξε κουβέντα με τους Τζέισον Κιντ, και Ντουέιν Γουέιντ.
Είδε τότε με την άκρη του ματιού του τον Μάτζικ Τζόνσον σε άλλο «πηγαδάκι» μαζί με τον Γκάρι Πέιτον.
Δεν έχασε την ευκαιρία και έδειξε τον μεγάλο του αντίπσλο λέγοντας:
«Αυτός εκεί είναι ένα γέρικο σκυλί. Δεν κάνουμε πλάκα. Έλα να παίξουμε μονό εδώ και τώρα».
Τι κι αν πλησιάζει τα εξήντα, η «φλόγα» μέσα του είναι άσβεστη και θέλει ακόμα να αποδεικνύει πως είναι ο καλύτερος.
Δείτε εδώ το βίντεο:
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»
- Ρωσία: Τι είπε ο Πούτιν για το Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ και τη Γροιλανδία – Γιατί επέκρινε τη Δανία
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Σκωτσέζικο ντους από τον Τραμπ
- Φονική κακοκαιρία με δυο νεκρούς – Μεγάλες καταστροφές στην Αττική – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες
- Βουλή: Προκλητικός Βαλτογιάννης αναφέρθηκε στη χούντα – Άμεση αντίδραση και δηλώσεις καταδίκης
