Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένο λυκάκι βρήκε καταφύγιο σε βιβλιοπωλείο
Για το μικρό ζώο ενημερώθηκε από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση» προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Έναν απρόσμενο πελάτη είχε σήμερα το πρωί βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για ένα μικρό λυκάκι το οποίο τρύπωσε μέσα σε βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Μαρτίου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία προσέτρεξε στο σημείο, σύμφωνα με τo voria.gr
Άμεσα απομακρύνθηκε το λυκάκι, το οποίο είχε κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο σε αποθήκη του βιβλιοπωλείου.
Φωτό από voria.gr
Για το μικρό ζώο ενημερώθηκε από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση» προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Το μικρό λυκάκι ήταν χτυπημένο στο πόδι του. Εκτιμάται ότι έφτασε στο κέντρο της πόλης πιθανότατα με κάποιο όχημα, άγνωστο όμως κάτω από ποιες συνθήκες.
Φωτό από voria.gr
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»
- Η Gen Z έτρεξε να ακούσει το «Purple Rain» του Prince μετά το φινάλε του Stranger Things
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων
- Οι 3 επενδυτικές συμβουλές της UBS για το 2026

