
Θεσσαλονίκη: Τραυματισμένο λυκάκι βρήκε καταφύγιο σε βιβλιοπωλείο
Για το μικρό ζώο ενημερώθηκε από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση» προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Έναν απρόσμενο πελάτη είχε σήμερα το πρωί βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για ένα μικρό λυκάκι το οποίο τρύπωσε μέσα σε βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Μαρτίου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία προσέτρεξε στο σημείο, σύμφωνα με τo voria.gr
Άμεσα απομακρύνθηκε το λυκάκι, το οποίο είχε κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο σε αποθήκη του βιβλιοπωλείου.

Φωτό από voria.gr
Για το μικρό ζώο ενημερώθηκε από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση» προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Το μικρό λυκάκι ήταν χτυπημένο στο πόδι του. Εκτιμάται ότι έφτασε στο κέντρο της πόλης πιθανότατα με κάποιο όχημα, άγνωστο όμως κάτω από ποιες συνθήκες.

Φωτό από voria.gr
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
