Κρήτη: Τραυματίστηκε γυναίκα από επίθεση σκύλου – Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο
Δείτε φωτογραφίες από τις δαγκωματιές που την έστειλαν στο νοσοκομείο
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά όπου σκυλιά επιτέθηκαν σε γυναίκα με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr πρόκειται για δεσποζόμενα σκυλιά, τα οποία ξέφυγαν από την προσοχή των ιδιοκτητών τους με αποτέλεσμα να επιτεθούν σε τουρίστες από την Σουηδία, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή έκαναν βόλτα στο σημείο με το σκυλάκι τους.
Ο ένας σκύλος δάγκωσε μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις ενώ πρόκειται να καταθέσει μήνυση κατά των ιδιοκτητών.
Δείτε φωτογραφίες από το zarpanews.gr:
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
- Εγκαινιάστηκε η νέα πλατεία Αγίων Αναργύρων
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Καιρός: Νέα ατμοσφαιρική διαταραχή φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια – Έντονη αστάθεια μέχρι τις Γιορτές
- Νεκρός ο διάσημος βαρύτονος Τζούμπιλαντ Σάικς μετά από πολλαπλές μαχαιριές – Συνελήφθη ο γιος του για τη δολοφονία του
- Χανιά: Συνεχίζεται αύριο η δίκη για το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον 22χρονο Παναγιώτη

