Άρης: Με Κουέστα στο ντέρμπι
Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιστρέφει στην ενδεκάδα στο σημερινό (19.30) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελιδης.
Ο Χουλιάν Κουέστα είναι η επιλογή του Τόλη Τερζή για τη θέση του τερματοφύλακα στο σημερινό (19.30) εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας επιστρέφει στο βασικό σχήμα και θα πάρει τη θέση του Σιαμπάνη. Ακόμα, νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα και στα χαφ ο Ματίγια.
Ο προπονητής του Άρη παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σάκιτς θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.
Οι Σασα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Γκαρσία θα παίξει δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.
Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Πάλμα, Εμπακατά, Λούμορ, Μάνος, Μπερτόλιο.
- Χιμένεθ για την αλλαγή του Μορόν και την απουσία των Άλβαρο και Ρόουζ
- Νέες αποκαλύψεις για την εξαφάνιση της Λόρας – Η μαρτυρία συμμαθήτριας και η αλλαγή σχολείου που ερευνά η Αστυνομία
- Καιρός: Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα – Τι αλλάζει από την Τρίτη
- Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ διχάζει τη διεθνή σκηνή
- Καρέ-καρέ η διάσωση των τραυματισμένων ορειβατών στον Ταΰγετο, γλίστρησαν και κατρακύλησαν 200 μέτρα σε πλαγιά
- Κακοκαιρία: Στα λευκά πολλές περιοχές της χώρας – Μάχη για να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι
