Μπουνιές στο Αγρίνιο!
Οι παίκτες του Παναιτωλικού πιάστηκαν στα χέρια με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Σιδηρόπουλου.
Χαμός στο Αγρίνιο μετά το τέλος του παιχνιδιού του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό (1-0), με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια και να επικρατούν σκηνές… ροκ στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του Τάσου Σιδηρόπουλου επικράτησε μεγάλη ένταση στο κέντρο του γηπέδου, με τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους των δύο ομάδων να πιάνονται στα χέρια, υπό τους ήχους του soundtrack του «Rocky», το οποίο έπαιζε από τα μεγάφωνα.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση εκτονώθηκε, με τους παίκτες, τα προπονητικά τιμ των δύο ομάδων και τους διαιτητές να φεύγουν για τα αποδυτήρια. Ένα παιχνίδι που είχε ένταση καθόλη τη διάρκεια του.
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»


