Κομάν: «Στόχος μας το Champions League, είμαι χαρούμενος με την ισοπαλία»
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν μίλησε μετά το ισόπαλο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Σάλτσμπουργκ (1-1) και τόνισε ότι η κατάκτηση του Champions League είναι βασικός στόχος της ομάδας του.
Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν γλίτωσε την Μπάγερν από την ήττα από τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League, καθώς με δικό του γκολ στο 90ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Ο Γάλλος άσος με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης τόνισε ότι η κατάκτηση του Champions League είναι βασικός στόχος της ομάδας του, ενώ εξέφρασε την ικανοποίηση του για το τελικό αποτέλεσμα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί έχουμε παίξει ήδη μαζί τους και ξέρουμε πως πρεσάρουν αρκετά.
Είμαι χαρούμενος για την ισοπαλία, είναι σημαντική για τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από το Champions League. Δεν βρισκόμαστε σε κακή θέση ενόψει του επαναληπτικού. Η νευρικότητα είναι φυσιολογική, πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες».
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε απαγάγει, βιάσει και σκοτώσει νεαρή μητέρα
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά

