Αγία Πετρούπολη: Ο δρόμος της Σάκκαρη προς τον τελικό
Με Ποτάποβα στον πρώτο γύρο – Οι πιθανοί αντίπαλοι μέχρι τον τελικό.
Το όνομα της τενίστριας που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης έμαθε το απόγευμα του Σαββάτου (5/2) η Μαρία Σάκκαρη.
Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα τενίστρια, που βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα, Αναστασία Ποτάποβα, Νο. 77 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.
Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που θα κοντραριστούν οι δύο τενίστριες, με το h2h να είναι στο 1-1. Τελευταία φορά έπαιξαν ήταν πέρσι στο Αμπου Ντάμπι, σε ένα ματς που επικράτησε η Μαρία με 2-0 σετ. Η Ρωσίδα είχε κερδίσει το 2017 στο Μαϊάμι με 2-1 σετ.
Η συμπατριώτισσά μας είναι το φαβορί για τη νίκη και εάν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει μια εκ των Καμίλα Τζόρτζι – Εκατερίνα Αλεξάντροβα.
Εάν φτάσει στα ημιτελικά θα βρει μπροστά της πιθανότατα μία εκ των Ελενα Ριμπάκινα ή Πέτρα Κβίτοβα, ενώ στον μεγάλο τελικό μόνο μπορεί να συναντήσει τις Ανετ Κονταβέιτ και Αναστασία Παβλιουτσένκοβα.
- Μπαρτσελόνα: Με ειδική φανέλα κόντρα στη Νιούκαστλ για να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down
- Αυξήθηκαν τα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης και κεταμίνης σύμφωνα με έρευνα στα λύματα της Ευρώπης
- Η Μικαέλα Κόελ αναλαμβάνει το ριμέικ της ταινίας «Bloodsport»
- Μπράγκα – Φερεντσβάρος 4-0: Ανατροπή πρόκρισης οι Πορτογάλοι, περιμένουν… Παναθηναϊκό
- Τουρκία: Η Άγκυρα προτείνει επέκταση αγωγού Ιράκ–Τουρκίας έως τη Βασόρα ως εναλλακτική στα Στενά του Ορμούζ
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Νιουκάστλ



