Κόντε: «Περίεργο που χάσαμε τόσους παίκτες, πρέπει να σταματήσουμε τα λάθη»
Ο Αντόνιο Κόντε έριξε τα… βέλη του προς την διοίκηση της Τότεναμ για την αποχώρηση αρκετών ποδοσφαιριστών στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Μπορεί τα «σπιρούνια» να απέκτησαν τους Ροντρίγκο Μπεντακούρ και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, ωστόσο την ίδια ώρα οι απώλειες ήταν περισσότερες με τους Ντελέ Άλι, Εντομπελέ, Λο Σέσλο και Κλάρκ να αποτελούν παρελθόν από τους Λονδρέζους.
Παράλληλα η Τότεναμ είχε και μεταγραφικές αστοχίες, καθώς τόσο ο Λουίς Ντίας για τον οποίον έδειξαν ενδιαφέρον κατέληξε στην Λίβερπουλ, όσο και ο Αντάμα Τραορέ ο οποίος επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα.
Οι συγκεκριμένες εξελίξεις δεν άφησαν καθόλου ικανοποιημένο, τον τεχνικό της ομάδας Αντόνιο Κόντε με τον Ιταλό τεχνικό να μην διστάζει να ρίξει τα… καρφιά του ευθέως στην διοίκηση της Τότεναμ.
«Ήταν περίεργο, χάσαμε τέσσερις παίκτες μέσω δανεισμού τον Ιανουάριο και πουλήσαμε και έναν παίκτη (σ.σ. Ντέλε Άλι). Αυτό δεν είναι φυσιολογικό.
Μοιραστήκα την απόφαση με το σύλλογο και τους παίκτες αλλά επαναλαμβάνω πως κάτι λάθος συνέβη στο παρελθόν.
Συνήθως αγοράζεις παίκτες για ενισχύσεις την ομάδα σου, δεν χάνεις παίκτες μετά από ένα, δύο ή τρία χρόνια», τόνισε αρχικά ο Ιταλός προπονητής των Λονδρέζων, και πρόσθεσε με νόημα:
«Για αυτό, θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στο μέλλον όταν βγαίνουμε στην αγορά, αναφορικά με την επιλογή τωνξ παικτών. Αυτό έχει ζωτική σημασία αν θέλουμε να ενισχύσουμε την ποιότητα της ομάδας.
Στο παρελθόν, έχω χτίσει καλή δομή, καλές ομάδες που κράτησαν στο χρόνο. Είτε με εμένα, είτε χωρίς εμένα.
Είναι πολύ σημαντικό να μην επαναλάβουμε λάθη στο μέλλον, επειδή αυτή τη στιγμή πολλές ομάδες είναι πάνω από εμάς και για αυτό, για να τις πιάσουμε, θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη».
- Σενεγάλη: Τουλάχιστον 12 νεκροί σε ανατροπή σκάφους με μετανάστες
- Ο Τραμπ εύχεται «ευτυχισμένα Χριστούγεννα» ακόμα και στα «αποβράσματα της ριζοσπαστικής αριστεράς»
- Ρωσία: Η αεράμυνα κατέρριψε 25 ουκρανικά drones που κατεθύνονταν στη Μόσχα
- Υεμένη: Συμφωνία ανταλλαγής πτωμάτων και αιχμαλώτων ανάμεσα στις αντιμαχόμενες πλευρές
- Βολιβία: Κινητοποιήσεις εργαζομένων στα ορυχεία εναντίον της κατάργησης των επιδοτήσεων στα καύσιμα
- Συρία: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί της Ιορδανίας εναντίον κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών

