Ο Έβανς σκαρφάλωσε στον Τόμας και στην κορυφή του Top10
Ο Τζέρεμι Έβανς χάρισε τη φάση της αγωνιστικής κόντρα στη Μονακό, με το κάρφωμά του πάνω από τον Γουίλ Τόμας.
Ο Τζέρεμι Έβανς θύμησε κόντρα στη Μονακό, γιατί παλαιότερα όλοι μιλούσαν για την αθλητικότητά του. Στη «ζυγαριά» τεχνικής και άλματος η πλάστιγγα γέρνει συντριπτικά υπέρ του δεύτερου κομματιού.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τους Γάλλους, με τον Μάικ Τζέιμς να κανει «πάρτι» στο ΟΑΚΑ, όμως ο φόργουορντ του «Τριφυλλιού» έδωσε στο κοινό το θέαμα που ζητούσε. Είδε την μπάλα να είναι διεκδικήσιμη μετά από άστοχο σουτ και τόλμησε.
Πήρε φόρα, σηκώθηκε και κάρφωσε, γκρεμίζοντας τον Γουίλ Τόμας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή, στην καλύτερη φάση της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.
Δείτε όλη τη λίστα εδώ:
Midway through the double-week
Check out the TOP 10 plays from Round 24 🔥
‘Top Plays of the Round’ I @TurkishAirlines pic.twitter.com/ycRgGokbpu
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) February 3, 2022
- Άλμπα Βερολίνου – ΑΕΚ 88-93: Νίκησε στην παράταση και στους «8» θα έχει πλεονέκτημα έδρας
- Gothenburg: Υποχωρεί η Ελλάδα στον Δείκτη Φιλελεύθερης Δημοκρατίας – Έχασε τρεις θέσεις σε ένα χρόνο
- Περιστέρι Betsson – ΠΑΟΚ 88-80: «Γλυκιά» ήττα για τον «δικέφαλο» και πρόκριση στους «4» FIBA Europe Cup (vid)
- Νέα Μάκρη: Η στιγμή των πυροβολισμών μεταξύ Τούρκων μαφιόζων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Όταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε μπαλέτο: Βίντεο-ντοκουμέντο και ένα χαμένο από αλαζονεία Όσκαρ
- Βενεζουέλα: Απομακρύνθηκε ο επί 12 χρόνια υπουργός Άμυνας





