
Μίνα Γκάγκα: Μέσα στον Απρίλιο έρχεται στην Ελλάδα και το εμβόλιο της Sanofi
Ανακοίνωσε ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί πάνω από 300 αιτήσεις για αντιικά φάρμακα.
Εντός του Απριλίου θα έρθει στην Ελλάδα και το εμβόλιο της Sanofi κατά του κοροναϊού όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.
Όπως είπε εντός του Φεβρουαρίου θα έρθει οι πρώτες δόσεις του πρωτενεϊκού εμβολίου της Novavax, ενώ οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν τον Μάρτιο.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι μέχρι σήμερα έχουν εγκριθεί πάνω από 300 αιτήσεις για αντιικά φάρμακα και οι ήδη έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις κατ΄οίκον.
Στις αρχές Μαρτίου αναμένεται να έρθει και νέα παρτίδα αντιικών χαπιών, καθώς και άλλα φάρμακα που κάνουν προφύλαξη.
Όπως είπε η κ. Γκάγκα ο αριθμός των θανάτων παραμένει υψηλός, ωστόσο η Ελλάδα αυξάνει όλα τα μέσα που έχει κατά την πανδημίας, καθώς προσπαθούμε να έχουμε κάθε θεραπευτικό μέσο.
- MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
- Άγιος Παντελεήμονας: Βίντεο ντοκουμέντο με τον Παλαιστίνιο να σπάει αυτοκίνητα
- Νίκος Ζαχαριάδης: Εθνική ανεξαρτησία πάει να πει…
- Αμερικανικές πολιτείες ετοιμάζουν μορατόριουμ στην κατασκευή νέων data center
- Champions League 2026-27: Ποιοι είναι ήδη στη League Phase, ποιοι/πώς προκρίνονται, ο χάρτης και τι γίνεται με Ολυμπιακό, ΑΕΚ
- Εργατικό ατύχημα στο Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή



