Διεθνές ένταλμα σύλληψης για Ρομπίνιο
Αίτημα έκδοσης του Ρομπίνιο πρόκειται να καταθέσει τις επόμενες ημέρες η Εισαγγελία του Μιλάνου στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Βραζιλίας.
Η εισαγγελία του Μιλάνο μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει αίτημα στο υπουργείο Δικαιοσύνης της Βραζιλίας για την έκδοση του Ρομπίνιο στην Ιταλία.
Ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκιση, στις 19 Ιανουαρίου μαζί με ένα φίλο του για βιασμό μιας 23χρονης κοπέλας από την Αλβανία με αυτό το περιστατικό να έχει συμβεί σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Μιλάνο το 2013.
Παράλληλα θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Η βραζιλιάνικη νομοθεσία, ωστόσο, προστατεύει τον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο, μιας και το ομοσπονδιακό Σύνταγμα του 1999 δεν επιτρέπει την έκδοση υπηκόων που γεννήθηκαν στη χώρα.
Το θύμα υποστήριξε ότι ήταν μεθυσμένη και πως την βίασαν, ενώ από την πλευρά τους ο Ρομπίνιο μαζί με τον φίλο του ισχυρίζονται πως ότι έγινε, έγινε με την συναίνεση της κοπέλας.
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

