Ίρβινγκ προς Τόμπσον: «Μπορώ να πάω βόλτα με το σκάφος σου;»
Ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν ξεχνά τις βόλτες που έκανε ο Κλέι Τόμπσον με το σκάφος του και τον ρώτησε αν μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να πάει μια βόλτα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επικράτησαν των Μπρούκλιν Νετς με 110-106 και μετά το τέλος της αναμέτρησης συνέβη ένα πολύ ενδιαφέρον περιστατικό ανάμεσα στον Ίρβινγκ και τον Τόμπσον.
Ο Κλέι Τόμπσον, όσο ήταν τραυματίας, έκανε πολλές βόλτες με το σκάφος του και ανέβαζε τις σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και φαίνεται πως ο Καϊρί Ίρβινγκ παρακολουθούσε όσα έκανε ο παίκτης των Γουόριορς κατά την περίοδο που δεν αγωνιζόταν και φαίνεται πως μαγεύτηκε από το σκάφος του Τόμπσον.
Έτσι, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Καϊρί Ίρβινγκ πλησίασε τον Κλέι Τόμπσον και τον ρώτησε: «Μήπως μπορώ να πάω βόλτα με το σκάφος σου;»
Μάλιστα οι δύο αθλητές συζήτησαν για λίγο σε πολύ καλό κλίμα και πλέον μένει να φανεί αν ο Κλέι Τόμπσον θα δώσει το σκάφος του στον Ίρβινγκ για να πάει και αυτός μια βόλτα.
- Η Τότεναμ θα πληρώσει (πολύ) ακριβά την απόλυση του Τόμας Φρανκ
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη

