Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κοσμοπλημμύρα στον προαστιακό από τους εγκλωβισμένους της Αττικής Οδού
Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν από χθες χιλιάδες πολίτες στην Αττική από το «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
Εικόνες πρωτοφανούς συνωστισμού σήμερα το πρωί στον προαστιακό, καθώς εκατοντάδες πολίτες που είχαν παγιδευθεί στην Αττική Οδό και πέρασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο Ελεύθεριος Βενιζέλος λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» κατέφυγαν εκεί σε μία προσπάθεια να επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Σήμερα το πρωί οδηγοί από την Αττική Οδό που είχαν εγκλωβιστεί για πάρα πολλές ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους έσπευσαν να πάνε στον Προαστιακό της Δουκίσσης Πλακεντίας, με αποτέλεσμα να επικρατεί απίστευτος συνωστισμός.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, δημιουργήθηκε μεγάλη κοσμοσυρροή στον Προαστιακό, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπάθησαν να βρουν μια θέση σε έναν συρμό για να επιστρέψουν σπίτι τους.
Δεδομένου, δε, ότι στο αεροδρόμιο το μοναδικό μέσο σταθερής τροχιάς που φτάνει είναι ο Προαστιακός, σε ορισμένες περιπτώσεις κάποιοι καταφεύγουν ακόμα και σε ακραία μέσα για να εξασφαλίσουν μια θέση σε κάποιον συρμό.
Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες με κόσμο να πηδά στις γραμμές για να πάνε στο αντίθετο ρεύμα.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
- «Κόκκινα δάνεια»: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες με τα funds να δρουν πέρα από κάθε έλεγχο
- ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-0: Όλα έγιναν γρήγορα και εύκολα για τους Θεσσαλονικείς
- Πέντε συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στον Άγιο Δημήτριο τον περασμένο Δεκέμβριο – Βρέθηκαν σφαίρες και 300.000 ευρώ
- ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός: Διακοπή στο 20΄ και συγκίνηση για τον οπαδό που έχασε τη ζωή του στην Καλαμαριά
- Χωρίς δουλειά τις Παρασκευές – «Διαγράφοντας» το 40ωρο εργασίας
- Ο Μπέντζαμιν Σέσκο είναι ο νέος… Σόλσκιερ



